0825 – 0827

0825 / 126 / 7.00

Almelo – Senden. Een prachtige dag op de fiets. In één klap drie plannen verwezenlijken: een tocht maken door Münsterland, eindelijk de BOB-aanhanger gebruiken, en een bezoek aan Skupltur Projekte Münster. Die tocht door Münsterland wilde ik maken omdat het toch zo dichtbij is en ik die extensie van Twente nauwelijks ken. De BOB kocht ik meer dan 10 jaar geleden voor een kampeertocht door de Ardennen die ik nooit maakte, en stond onaangeraakt in mijn werkruimte. W. stelde voor om naar Münster te gaan voor de tienjaarlijkse Skulptur Projekte. Deal. We reden vanaf Almelo (auto bij mn moeder neergezet). Eigenlijk was het net iets te ver – zeker als je te vaak de extra ommetjes van de fietsknooppunten en routes maakt en te vaak op de kaart (of smartphone) moet kijken. We mazzelden enorm met het weer. Zon, 23 graden, weinig wind. Vertrek net voor 12 uur, aankomst op de camping om half 8. (De getekende route klopt niet helemaal, maar wel in grote lijnen. Zowel W. als ik reden zonder tellertje en zonder Strava-apps of andere tracking devices. Het gaat niet om de data, het gaat om de ervaring.)

0826 / 60

Van de camping in Senden naar Münster, rondjes maken langs de kunst en weer terug. Bewolkt en zomers. (Route zeer bij benadering).

0827 / 120 / 6.00

Senden – Almelo. En weer terug. En weer een prachtdag op de fiets. De route is erg bij benadering. Ik kan lang niet elke onverharde weg op Strava vinden en weet ook niet meer precies hoe we reden. (Om Enschede heen via de knooppunten, ergens dwars doorsteken naar Heek, op zondags rustige wegen van Nottuln naar Darfeld, langs maisvelden en beekjes.) Mooiere route dan die van vrijdag.

cycling,nl | August 30, 2017 | 18:12 | Comments Off on 0825 – 0827 |

0 Comments

RSS for comments on this post.

sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena