TdF 2017 3

Een aardige ‘trek’ door Luxemburg – waar ik nooit gereden heb. (Wel in de Ardennen en de Eifel). (Misschien nog eens doen). Ik kijk het stukje met de twee klims op de NOS met commentaar van Ducrot en Dijkstra. Leuk koersverloop, even, omdat Politt doortrekt vanuit de kopgroep en Nathan Brown aansluit. Alleen om die puntjes voor het bergklassement te pakken. Later stukjes en beetjes gekeken en gezien hoe vanuit het peleton drie man aansluiten. De finale kijk ik op Sporza, maar eerlijk gezegd ben ik meer bezig met het lezen van Mariska Tjoelker’s Mien, een vergeten geschiedenis, over de eerste Nederlandse kampioene wielrennen Mien van Bree. Pas bij de klim in Longwy gaat mijn aandacht naar de koers. Bij de laatste 3 kilometer. Om die klim was het te doen en Sagan (‘Pressure? What is pressure?’) wint magistraal ook al schiet hij uit zijn pedaal. C’est ça. Even de uitslag checken en dan verder lezen.

TdF | July 4, 2017 | 0:07 | Comments Off on TdF 2017 3 |

0 Comments

RSS for comments on this post.

sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena