Ritjes op de gewone fiets

0610 / 54 / 3.00
Zaterdag. Met R. op de aanhangfiets naar Duitsland. Ik wist niet hoe het zou gaan, hoe snel ze er genoeg van zou hebben. Net voor Sibculo begon ze met ‘ik heb honger’, maar verder had ze het grootste plezier. ‘Gaan we naar Duitsland?’ vroeg ik na limonade en taart in Langeveen. ‘Ja’. Ze wilde een ijsje eten in Duitsland. ‘Maar dan moeten we nog een stuk extra rijden. Dan moeten we naar Wielen’. ‘Dat is goed’. In Wielen was de Trecker Treff. En daar was ijs, een opblaasspeelkasteel, en vooral tractor-pulling. R. vond het prachtig. Daarna terug. Geslaagd dagje uit.

0611 / 40 / 1.55
Zondag. Beerze-Zwolle. Nu andersom. Met de gewone fiets terug. Wel met een paar stukjes die ik niet eerder reed. (Mooie stukjes, vreemd dat ik niet tot nu toe heb gemist). Drukkend en warm.

cycling,nl | June 12, 2017 | 0:10 | Comments Off on Ritjes op de gewone fiets |

0 Comments

RSS for comments on this post.

sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena