Een liedje maken (zoals Boulez)

‘Pappa, zullen we een liedje maken? Jij op banjo en ik op mijn gitaar’. R. heeft de ukelele gepakt. We zijn in mijn werkruimte en er staat een stuk van Boulez op (Domaines). Ik loop weg om mijn banjo te halen. Als ik terug kom zit R. op de grond, zingt een fantasieliedje terwijl ze de open snaren van de ukelele aanslaat. Ik zet het stuk van Boulez uit en speel met haar mee. ‘Nee pappa, zet dat liedje weer aan. Dat gaat veel beter.’ Ik zet Boulez weer aan. ‘Pappa, ik wil zo’n liedje maken!’ Ze bedoelt een ‘liedje’ zoals het stuk van Boulez. (Het is een mooi stuk en ik geef haar geen ongelijk).

music | March 27, 2015 | 16:04 | Comments Off on Een liedje maken (zoals Boulez) |

0 Comments

RSS for comments on this post.

sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena