Basho: De smalle weg naar het verre noorden

Dit boek stond al weer even op de plank. Geleend van mn broer (ik moet ‘t nodig teruggeven). Gisteren gelezen – d.w.z. inleiding en de 49 stukjes van Basho’s primaire tekst. Mooi. Vandaag gebladerd in de commentaren. Niet alles gelezen, wel genoeg om te weten dat ik nooit de tijd zal vinden om me werkelijk te verdiepen in de finesses van Basho’s werk.

basho_smalle-weg

leesvoer,nl,reading matter,uitgelezen | January 1, 2015 | 23:20 | Comments (2) |

2 Comments

 1. Hallo,
  Ik zoek dit boek al een hele poos.
  Zou je broer dit boek heel misschien willen verkopen?

  B.v.d. Jan

  comment by Jan | 28 June 2015 | 19:33 |
 2. Dag,

  ik vrees dat ie best aan het boek gehecht is…

  comment by Arie Altena | 29 June 2015 | 11:14 |

RSS for comments on this post.

sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena