Rebecca Solnit: Wanderlust

Rebecca Solnit’s boek over verschillende aspecten van lopen. Vakantieleesvoer. Sommige hoofdstukken zijn erg goed, andere zijn iets te gemakkelijke verzamelingen van elders opgedane inzichten. In totaal een goed en prettig leesbaar overzicht. Dat is veel waard. (Als je niet zelf alles van Rousseau en Wordsworth wilt lezen en alles over protestmarsen). Begrijp niet goed waarom ik het niet al veel eerder las. Had het al tijden op mn e-reader staan.

index

leesvoer,nl,reading matter,research,uitgelezen | August 4, 2014 | 21:15 | Comments Off on Rebecca Solnit: Wanderlust |

0 Comments

RSS for comments on this post.

sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena