0713141516 / 4 ritjes

Vier ritjes vanuit de Emmapolder. Prachtig zomerweer, met de noordenwind niet te warm.

0713 Rondje Lauwersmeer
Al zolang we een caravan in de Emmapolder hebben staan wil ik een rondje om het Lauwersmeer rijden. Het was er nooit van gekomen – en toch is het niet zo’n vreselijke lange tocht. Zaterdag dan eindelijk. De kaart (scan) is eigenlijk te oud, een aantal fietspaden staan er niet op, maar voor de algemene indruk voldoet ‘ie. (Het hele stuk achter de dijk is mooi, maar na anderhalf uur toch ook wel eentonig…)

Emmapolder – dijk – Lauwersmeer – Anjum – Zoutkamp – Mensingheweer – Baflo – Usquert – Emmapolder

2013_07_13a

2013_07_13

0714 Noordpolderzijl
Met R. in de fietskar, en F. op een geleende fiets (eigenlijk de fiets die ik haar ooit gaf) naar Noordpolderzijl. Pannekoek eten en koffie. Over de Noorpolderweg heen, achter de dijk terug.

2013_07_14

0715 Fietskarrondje
Mooi zomerweer, einde middag (na half vier), rondje met R. in de fietskar. Veel kleine fietspaden. Vlak voor Doodstil een bruggetje dat te steil was (leek) waardoor ik verder westelijk reed in plaats van zuidelijk. Voorbij Rottum natuurlijk nog zo’n bruggetje, nu moest ik er wel over. Ging net… Hmm in Uithuizen ging ik nog via de speeltuin, maar ze wilde er maar heel even spelen. Hmm, kaartje klopt dus niet… reed ik toch via Valom terug? Ja. Nevermind.

2013_07_15

0716 Fietskarrondje
Ditmaal eens in de ochtend met R, weggereden. Dat lukte. (Vaak wil ze pas later). Van 11 tot half drie weg geweest. We moesten wel een ijsje eten (bij de Menkemaborg), spelen in de speeltuin wilde ze niet.

2013_07_16

cycling,nl | July 17, 2013 | 22:44 | Comments Off on 0713141516 / 4 ritjes |

0 Comments

RSS for comments on this post.

sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena