Kontraste 2012

Laat ik kort zijn. Beste festival tot nu toe. Kontraste 2012, 12–14 oktober. (En perfecte technische productie). (Volgend jaar zelfde weekend, 11–13 oktober, en, perfecte plek voor herfstvakantie, midden in de Wachau, sublieme wijn, en de tijd van ‘Sturm’).

Foto’s
Video’s

En ja, gecureerd door het Sonic Acts team – waaronder ondergetekende.

art,cinema,music,nl | October 20, 2012 | 23:13 | comments (1) |

1 Comment

  1. (Hoe het was? Vraag het de kunstenaars, vraag het de directeur van Paradiso en van Muziekgebouw aan ‘t IJ (die er beide waren), vraag het aan de Noren die waren overgekomen, vraag het dat meisje dat ons niet kende en op grond van een tip was overgekomen uit Parijs, vraag het degene die de nieuwsbrief had gelezen en gewoon een vliegticket uit Berlijn en hotel had geboekt en een fantastische tijd had).

    comment by Arie Altena | 20 October 2012 | 23:21 |

RSS for comments on this post.

sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena