0908 / fietskarronde

Zaterdag, schitterend zomerweer. (En de hele dag met R.) Om 12 uur weg, fietsen, kar achter de racefiets. R. viel bijna meteen in slaap – was alweer om voor 2 uur wakker, maar vond het heerlijk om lekker in haar kar te zitten en om zich heen te kijken. Ik reed verder en verder. Uiteindelijk lange pauze aan het strandje van Muiderberg. Pas om zes uur terug.

Marcusstraat – Weespertrekvaart – Bijlmer – Gaasp – Driemond – Weesp – Vecht – Naardermeer – Spanderswoud – Westerheide – Laren – Bikbergen – Valkenveen – Naarderbos – Muiderberg – Muiden – Natuurboulevard – Diemerpark – Ringdijk – Marcusstraat

cycling,nl | September 9, 2012 | 23:36 | Comments Off on 0908 / fietskarronde |

0 Comments

RSS for comments on this post.

sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena