Vinyl 40: Brotherhood of Breath Live at Willisau

Grijsgedraaid tweedehands, opnames uit 1973 (? de LP is uit 1974), en jawel, met Evan Parker en ook met Radu Malfatti. Chaotisch, een heksenketel die bij elkaar gehouden wordt door het ritme van Louis Moholo, de repeterende basrifs van Harry Miller en de thema’s die je, als niemand van de band ze meer speelt, in je hoofd blijven klinken. Ik heb er nooit veel naar geluisterd, blijft toch een interessante, simpele big-band aanpak waar je een goed humeur van krijgt.

nl,vinyl | August 30, 2012 | 21:05 | Comments Off on Vinyl 40: Brotherhood of Breath Live at Willisau |

0 Comments

RSS for comments on this post.

sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena