0519 / fietskarrondje

F. een weekend weg, R. & ik het rijk alleen. Op zaterdag was het mooi weer, hoe later in de middag des te meer zon en des te warmer. Rond een uur of twaalf reed ik weg, met R. in de fietskar achter de racefiets – in de hoop dat ze in slaap zou vallen. Ze viel in slaap, maar ze werd al bij Waver weer wakker.

Ze was in een goed humeur en vond het leuk in de fietskar. Dus ik reed toch langs de Winkel naar Abcoude. Pauze en boterhammen eten aan de Gein. Daarna wat ophalen aan de Gaasp, extra rondje door het Diemerbos en weer pauze. Terug via het Diemerpark. We waren pas tegen vijf uur terug. Geslaagd, voor (hopelijk veel) herhaling vatbaar.

Marcusstraat – Amstel – Ronde Hoep West – Waver – Winkel – Abcoude – Gein – Gaasp – Diemerbos – kanaal – Diemerpark – Marcusstraat

cycling,nl | June 1, 2012 | 22:12 | Comments Off on 0519 / fietskarrondje |

0 Comments

RSS for comments on this post.

sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena