Atelier te huur

Met ingang van 1 juni 2012 komt er een atelier vrij in de broedplaats Marci Panis, Marcusstraat 52, Amsterdam. (Het pand waar ik woon). De werkruimte ligt op de 2e verdieping, is zo’n 28 vierkante meter groot. De totale huurprijs per maand is 216,93 euro (dat is incl. 79,33 servicekosten).

Marci Panis is een broedplaats voor podiumkunsten – de gebruikers zijn theatermakers (o.a. Edit Kaldor, Luc van Esch), beeldend kunstenaars (o.a. Arjen de Leeuw, Lernert & Sander, Walter van Broekhuizen), (toneel)schrijvers (o.a Hannah van Wieringen, Jorieke Abbing), vormgevers (o.a. Hansje van Halem), mode-ontwerpers (Mattijs van Bergen), er is een circuswerkplaats, etc.

Van de gebruikers van het pand wordt verwacht dat ze zich voor Marci Panis inzetten. De ruimte is niet geschikt voor musici.

Heb je interesse: stuur dan voor 30 april 2012 een motivatie + CV naar selectiecommissie@marcipanis.nl.

free publicity,nl | April 4, 2012 | 10:42 | Comments Off on Atelier te huur |

0 Comments

RSS for comments on this post.

sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena