Vinyl 38: Albert Ayler New York Eye and Ear Control

De soundtrack van Michael Snow’s New York Eye and Ear Control. De film heb ik nooit gezien, de LP kocht ik lang geleden, in 1985 or 1986. Een Italiaanse ‘heruitgave'(?) van de ESP1016. Het is nooit mijn favoriete Ayler geweest, ondanks de aanwezigheid van Don Cherry, Roswell Rudd, John Tchicai, de bas van Gary Peacock, en Sonny Murray op drums. Nu ik het weer eens hoor – na heel lang – lijkt het wel alsof ik nooit echt goed naar deze LP heb geluisterd. De muziek is veel gevarieerder dan ik me herinner.

music,nl,vinyl | February 9, 2012 | 23:20 | Comments Off on Vinyl 38: Albert Ayler New York Eye and Ear Control |

0 Comments

RSS for comments on this post.

sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena