Leesvoer

Oh, niet vergeten op een bepaald moment te vermelden dat ik ook nog wat Hella Haasse (Een gevaarlijke verhouding), De Maupassant, en Jarry (Ubu Roi) gelezen heb, wat Gombrowicz (Trans-Atlantisch) (nee, niet ‘mijn ding’), wat Jef Geeraerts, Ivo Michiels, een beetje Pynchon, wat uit Rob Young’s boek Electric Eden, wat uit Emo’s Reis, en heel veel voor de komende Sonic Acts – inclusief 70 pagina’s van Hillel Schwartz’ nieuw boek Making Noise dat binnenkort uitkomt, wat Zielinski, Harman, een boekje over Xenakis, een boekje over tijd en natuurkunde, een klein beetje Richard Feynman, een boekje over Nono, een dik boek samengesteld door James Saunders over experimentele muziek met veel interviews (o.a. Antoine Beuger, Jennifer Walshe) (The Ashgate research companion to experimental music), een issue van Collapse – en dan vergeet ik nog vanalles. Oh, en een belachelijke hoeveelheid pdfs doorgeklikt.

Maar ik las niets van kaft tot kaft, uitgezonderd Gijs Zandbergen’s Naar het land van water en zeep, over het jaar dat Reinier Honig in Italiaanse dienst reed – maar zo goed als nooit in Italië was.

Gewoon om er aan te herinneren dat ik nog wel lees. Maar nee, geen vordering in Mettes noch DFW. Dat is echt voor later.

Oh, en wacht, wel uitgelezen: Charles Vergeer’s Wanden van de werkelijkheid, over laat-klassieke filosofie. Ah, met onder andere een hoofdstuk over Isidorus van Sevilla.

nl,reading matter,ubiscribe | November 27, 2011 | 20:31 | Comments Off on Leesvoer |

0 Comments

RSS for comments on this post.

sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena