Is dat mijn telefoon?

Ik luister eindelijk weer eens naar Cage’s Imaginary Landscape #1, en halverwege het stuk word ik een paar keer ‘wakker geschud’, – is dat mijn telefoon? waar ik mijn telefoon? Nee, de gebruikte frequentie voor 1 buzzgeluid in het stuk is exact dezelfde als die van mijn telefoon. Pff. Net zo idioot (en irritant) als luisteren naar die etude van Tarrega die gebruikt is voor de Nokia-tune.

music,nl | September 16, 2011 | 12:24 | comments (1) |

1 Comment

  1. een paar weken terug zat ik ook even goed naar dat stuk te luisteren op het perron in Aalst. Op een euforisch moment raasde een goederentrein voorbij, vooral de trilling in de grond maakte het tot 1 geheel.

    comment by Steven | 26 September 2011 | 22:04 |

RSS for comments on this post.

sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena