Van kwaad tot erger

Het CDA toont haar ware angstige gezicht. Verhagen vindt: “de vrees van Nederlanders voor buitenlandse invloeden “begrijpelijk” en “terecht”. Kabinetspartij CDA zou meer moeten luisteren naar de zorgen dat buitenlanders Nederland blijvend veranderen, dat “buitenlandse producten” ook een “buitenlandse ziekte” met zich kunnen meebrengen, dat kerken vervangen worden door islamitische gebedshuizen, dat immigranten Nederlandse werknemers te snel af zijn of dat nieuwkomers zich niet aanpassen.”

http://www.nrc.nl/nieuws/2011/06/28/verhagen-vrees-voor-buitenlanders-begrijpelijk-en-terecht/

Verhagen, het is nog veel erger, uw eigen land zit al lang tjokvol met ‘gevaarlijke elementen’ die zich hebben gelaafd aan internationale invloeden en internationale cultuur en daarvan diep doortrokken zijn. Het zijn mensen die verder durven te kijken dan het eigen straatje en het eigen omheinde tuintje. U en uw angstige ‘Nederlandertjes’ kunnen daar niet tegen op. Het zal een kwestie van tijd zijn, het zal nog een paar jaar duren. Eerst duwen jullie jezelf naar de rand van de economische afgrond met jullie heilloze op jezelf en de eigen natie gerichte politiek, de zakken van de rijken spekkend, banken reddend die al lang verloren zijn. Elk restje solidariteit dat er nog was voor jullie groepje zal gesmoord worden, tot jullie er alleen voor staan. En dan worden jullie over de rand geduwd. Geen Telegraaf en GeenStijl stoottroepen die dat kunnen tegenhouden. Of verwachten jullie je heil van Chinese investeerders en Wahabitisch oliegeld? Jullie angst is terecht. Jullie begrijpen alleen niet waar je bang voor moet zijn.

Verhagen, pas maar op, het meeste van je eten komt uit het buitenland, da’s vast vergiftigd!

Verhagen, jouw beeld van Nederland en Nederlanders is te treurig voor woorden. Verhagen, Rutte, jullie zijn langzaam bezig de oorlog te verklaren aan alles wat zich niet wil richten naar jullie beperkte en tot ondergang gedoemde domme nationalistisch populistische neoliberalisme.

Of blaast het CDA zich nu heel snel op?

Haha, zie ook de reactie van onze vrienden van GeenStijl: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2011/06/pvv_partij_van_verhagen.html

art,nl | June 28, 2011 | 15:11 | Comments Off on Van kwaad tot erger |

0 Comments

RSS for comments on this post.

sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena