Als kunst je aan het hart gaat

… kom dan maandag naar Den Haag. Alleen een grote opkomst bij de protestdemonstraties heeft mogelijk nog een impact op een enkele VVD of CDA-politicus. (En als kunst je niet aan het hart gaat, maar de gezondheidszorg of het onderwijs wel, sluit je dan aan –)

Zie: http://www.marsderbeschaving.nl/

Maandag 27 juni 13.00 uur verzamelen op het Malieveld. Doorlopend programma met sprekers en muziek. Om 15.30 uur eindigt de Mars met het startschot voor aanhoudend protest tegen de kaalslag van dit land.

art,nl | June 24, 2011 | 12:16 | Comments Off on Als kunst je aan het hart gaat |

0 Comments

RSS for comments on this post.

sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena