Vinyl 11: Morzelpronk Raket naar de Maan

Instrumentale gitaarmuziek uit de kraakscene met veel surfinvloeden. Band van Dolf Planteijd. Paar keer live gezien. De vaart zit er enorm in en er wordt gewoon goed en fris gespeeld. Ik ben verrast hoe leuk ik het nog steeds vind. “[by the way, the record should be played at 45rpm preferably]”. Ik zette ‘m eerst op 33 toeren en dan klinkt de bas wel heel vet. Precies de muziek die je gaat maken als je ‘lekker’ in het geluid van de elektrische gitaar gaat zitten, op kant twee zitten momenten die vooruitwijzen naar Earth. Opnames zijn uit 1989.

(Online is geen afbeelding van de hoes te vinden).

(Nog dank, Morzelpronk – ik had niet genoeg geld mij me en kreeg de LP toch mee).

music,nl,vinyl | February 11, 2011 | 13:34 | Comments Off on Vinyl 11: Morzelpronk Raket naar de Maan |

0 Comments

RSS for comments on this post.

sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena