Vinyl 2: Radio Rood

Rood vinyl, uitgegeven in het kader van Radio Rood (2010) een conceptueel project van Moritz Ebinger over de betekenis van de kleur rood. Ik kreeg een exemplaar omdat Oorbeek in zijn programma zat, er staat een kort stukje van ons op de plaat (bezetting zo te horen drums, bas en zang plus effecten van Mark). (Afkomstig van studio-opnames voor een tweede CD, die er nooit is gekomen omdat we het over geen enkele track eens konden worden). Kan er nu eindelijk naar luisteren.

Het lastige bij dit soort platen is dat er vanalles op staat wat interessant is, veel gesproken woord en muziek die mijn aandacht niet kan vasthouden. Dan is het ineens lastig dat je bij vinyl niet met een drup op de knop een track kunt skippen of doorspoelen. Het vinyl ziet er prachtig uit, maar ik vrees dat ik de naald niet door de hele groef heb laten draaien.

http://www.radiorood.nl/

art,music,vinyl | February 4, 2011 | 14:20 | Comments Off on Vinyl 2: Radio Rood |

0 Comments

RSS for comments on this post.

sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena