Zes maanden

Oh ja, morgen is mijn dochter Róisín precies zes maanden oud. Morgen krijgt ze haar eerste vaste voedsel – pompoen of wortel. Tot nu toe heeft ze alleen moedermelk gedronken, (en een klein stukje krant opgegeten).

En zie, daar is het bericht dat er nooit duidelijk bewijs was dat zes maanden exclusief moedermelk het beste zou zijn: http://www.guardian.co.uk/lifeandstyle/2011/jan/14/six-months-breastfeeding-babies-scientists.

Het bericht rept ervan dat er in de Westerse wereld toch nauwelijks babies zijn die de eerste zes maanden uitsluitend moedermelk drinken. Hoezo? De mijne wel – op dat stukje krant (met drukinkt) en 2 dagen ‘Formula’ na (toen ze net geboren was en de moedermelk nog niet goed op gang was).

en,nl | January 14, 2011 | 14:13 | Comments Off on Zes maanden |

0 Comments

RSS for comments on this post.

sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena