Zaterdagmiddagritje / 2.40

Zon, soms een paar wolken en een heel kleine bui, een thermometer gaf 11 graden aan. Noordwestenwind. Zin om de kant van Haarlem op te gaan — moet er nog steeds aan wennen dat Haarlem gauw 20 minuten verder weg ligt dan vroeger (dus 40 voor een ritje). De richting werd bepaald door de stoplichten bij de Berlagebrug. Rood = rechtsaf, dan groen = rechtdoor. Op de Plesmanlaan kwam een andere wielrenner me achterop, samen opgereden tot Halfweg.

Marcusstraat – Churchilllaan – Olympisch stadion – Plesmanlaan – Ringvaart – Halfweg – Spaarnwoude – Inlaagpolder – Westhoffbos – Spaarndam – Penningsveer – Veerplas – Lieoever – Vijfhuizen – Boesingheliede – Amsterdamse Bos – Kalfjeslaan – Amstel – Marcusstraat

cycling,nl | December 6, 2008 | 18:08 | Comments Off on Zaterdagmiddagritje / 2.40 |

0 Comments

RSS for comments on this post.

sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena