Novemberritjes / 3.45 en naar Schiphol

Zondagmiddag. Met de vorige dag nog in de benen, en een niet schoongemaakte fiets (onder de grijze modder, foei!), op weg voor een klein rondje. Anderhalf uur. Maar het ging lekker. Doorrijden tot Vrouwenakker, dan toch Zevenhoven, Noorden en, ah, nu kan het nog, toch over Nieuwkoop en Meije. 10 graden, mild, noordwestenwind.

Marcusstraat – Amstel – Nes – Uithoorn – Vrouwenakker – Zevenhoven – Noorden – Nieuwkoop – Meije – Woerdense Verlaat – Demmerik – Achterbos – Botshol – Waver – Ouderkerk – Amstel – Marcusstraat

Later in de middag naar Nieuw Sloten (feestje) en daarna F. ophalen van Schiphol. Hoe? Ik was al in Nieuw-Sloten, dus waarom niet op de fiets naar de luchthaven? Vreemd stuk (voelt als niemandsland, langs de snelweg, lange tunnel).

cycling,nl | November 18, 2008 | 19:46 | Comments Off on Novemberritjes / 3.45 en naar Schiphol |

0 Comments

RSS for comments on this post.

sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena