Zaterdagmiddagritje / 4.00

Onder het motto ‘mijn fiets is toch al smerig’: een lange rit over de noordelijke Utrechtse Heuvelrug — bladeren en modder. 13.00 – 17.00. Mild, zuidwestenwind. Om en nabij de 100 kilometer. Ik kan me niet herinneren ooit zo laat in het jaar in de buurt van Hoge Vuursche te hebben gereden.

Marcusstraat – Ringdijk – Diemerpark – Muiden – Muiderberg – Naardermeer – Naarden Vesting – Drafna – Bikbergen – Tafelberg – Laren – Hilversum – ‘t Bluk – Kasteel Groeneveld – Hoge Vuursche – ‘t Bluk – St. Janskerkhof – Crailose natuurbrug – Spanderswoud – ‘s Gravenland – Ankeveense Plassen – Googpad – Horn – Weesp – kanaal – Diemen – Watergraafsmeer – Marcusstraat

cycling,nl | November 16, 2008 | 12:24 | Comments Off on Zaterdagmiddagritje / 4.00 |

0 Comments

RSS for comments on this post.

sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena