Schutterstoren v.v.

Niet echt een tochtje, maar omdat het meer dan 10 kilometer is van de Marcusstraat naar de Schutterstoren in Osdorp, toch een kaartje gemaakt. Peet van http://sneaker.nl/ gaf z’n housewarming-feestje, en laat de Schutterstoren — http://schutterstoren.info/ — nu net de prijs voor de beste nieuwbouw hebben gekregen.

Marcusstraat – Churchilllaan – Bernard Zweerskade – Stadionkade – Hoofdorpplein – Zeilweg – Plesmanweg – Louis Davidsweg – Meer en Vaart – Oeverpad – Meer en Vaart – Sloterplas – Christoffel Plantijnpad – Plesmanweg – Stadionkade – Marcusstraat

cycling,nl | November 2, 2008 | 15:13 | comments (1) |

1 Comment

  1. Dat is inderdaad min of meer de route naar mijn voormalige werk vestiging … Destijds 45 tot 50 minuten werk op een Burco. Wel een leuke route overigens …

    comment by Peet | 2 November 2008 | 16:07 |

RSS for comments on this post.

sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena