Zaterdagmiddagritje / 3.30

14.00 – 17.30. Zonnetje na motregen. Merkwaardig lastige oostenwind. Van de wind af ging het heerlijk. Op het fietspad over de Hollandsche Kade was juist nieuw grint aangebracht: rot rijden. Septemberzomerlicht. 16 graden.

Marcusstraat – Amstel – Ouderkerk – Ronde Hoep West – Nessersluis – Amstelhoek – De Hoef – Westerlandweg – Kromme Mijdrecht – Woerdense Verlaat – Mijzijde – Kanis – Kamerik – Hollandsche Kade – Lage Nieuwkoop – Kockengen – Portengense Zuwe – Bosdijk – Demmerik – Oukoop – Baambrugge – Indijkpad – Abcoude – Holendrecht – Ouderkerkse Plas – langs snelweg – Amstel – Marcusstraat

cycling,nl | September 13, 2008 | 22:09 | Comments Off on Zaterdagmiddagritje / 3.30 |

0 Comments

RSS for comments on this post.

sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena