Zaterdagmiddagrondje / 3.30

Niet een keer zette ik aan. Ik reed om mn ‘dooie akkertje’, had geen zin om hard te rijden, en dat was wel lekker. Het weer veel beter dan verwacht, genoot ik van de zon, zat zelfs een tijdje op een bankje. Het zullen zo’n 75 kilometers geweest zijn.

Maar ‘s avonds kwam de aap uit de mouw: koorts. Daarna drie dagen op bed gelegen.

Marcusstraat – Ringdijk – Diemerpark – kanaal – Nigtevegt – Breukelen – Kortrijk – Portengen – Boterwal – Oukoop – Baambrugge – Indijkweg – Abcoude – Hoge Dijk – Ouderkerkerplas – Amstel – Marcusstraat

cycling,nl | July 6, 2008 | 21:57 | Comments Off on Zaterdagmiddagrondje / 3.30 |

0 Comments

RSS for comments on this post.

sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena