Zondagmiddagrondje / 2.45

Vreemd weer. Harde tot zeer harde zuidwestenwind die vreemd genoeg niet heel lastig was om tegenin te fietsen (of trok de wind gewoon erg aan in de loop van de middag?). Van Nieuwveen terug naar Amsterdam ging in een recordtijd. Benauwd, vrij warm, zon en wolken.

Marcusstraat – Amstel – Kalfjeslaan – Amsterdamse Bos – Schinkelbos – Aalsmeer – Kudelstaart – Drechthoek – Bilderdam – Nieuwveen – De Hoef – Amstelhoek – Veldweg – Nessersluis – Ronde Hoep – Ouderkerk – Amstel – Marcusstraat

cycling,nl | June 22, 2008 | 16:19 | Comments Off on Zondagmiddagrondje / 2.45 |

0 Comments

RSS for comments on this post.

sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena