Zomer 2005

Voor de ‘echte fans’ van mijn routekaartjes: ik heb ‘ns de kaarten van de fietstochtjes die ik in de zomervakantie van 2005 maakte geupload. Met F. per auto in 3 etappes naar Bretagne gereden, de racefiets mee, en behalve een rondje in de zuidelijke Ardennen, vijf ritjes in Bretagne gemaakt, waarbij ik de ‘BIG’s Menez-Hom, Menez-Kerque en de Locronan heb ‘bedwongen’ – meestal maar meteen van verschillende zijdes (zie http://www.challenge-big.eu). We hadden overigens die hele vakantie prachtig weer. In heel Europa regende het, in het uiterste westen van Bretagne scheen de zon.

2005_08_16

Montherme – ri. Hargnies – Linchamps – Louette St. Pierre – Houdremont – ri. Bellefontaine – Orchimont – Vresse – Alle (of ben ik nou toch via Gros Fays en Cornimont gereden?) – Ban d’Alle – Sugny – Vresse – Bohan – le Hautes Rivieres – Montherme

2005_08_19

Rondje Roscanvel

2005_08_21

Rondje Menez-Hom vanuit Roscanvel. (Precies op de dag waarop de hardloopwedstrijd op de Menez Hom plaatsvond. Ik reed juist voor de wedstrijd uit helemaal naar de top).

Roscanvel – Crozon – Pentrez Plage – Menez-Hom – Argol – Lanveoc – Roscanvel

2005_08_22

Rondje Roscanvel

2005_08_23

Rondje Roscanvel

2005_08_24

Trez Bellec Plage – Pentrez Plage – Plonevez-Porzay – Montagne de Locronan – St. Venec – Menez Roc-Veur – Menez-Kerque – Chateaulin – Menez-Kerque – Chateaulin – Dineault – Rondom Menez-Hom – Argol – Trez Bellec Plage

cycling,nl | June 4, 2008 | 13:29 | Comments (2) |

2 Comments

 1. Did you ever consider getting an up-to-date mobile phone with GPS embedded, and then use tracker services like Nokia Sports Tracker: http://sportstracker.nokia.com

  comment by Jan | 4 June 2008 | 13:49 |
 2. Yes I did.

  But at the moment I am really happy to not even have a computer on my bike anymore…

  I know, this kind of contradicts my effort of making all these maps.

  And I am thinking about these issues quite often. One reason why I do not use Googlemaps (except for the problem that Googlemaps does not have cycleroads on their maps) is that I don’t like Googlemaps cartography. I know, my scans suck, but the cartography of both the ANWB-maps and the Michelin-maps (especially the old 1:200.000 ones) is way beyond that of the maps used by “the gadgets”…

  hmmm.

  comment by Arie Altena | 4 June 2008 | 16:29 |

RSS for comments on this post.

sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena