Vogezen 2005

En nog meer kaartjes. Behalve dat ik zo’n 30 kaartjes heb toegevoegd aan ritjes uit 2007 (ik had ze al maanden geleden gemaakt), hier ook nog de zes ritten van mijn fietsvakantie in mei 2005, een hotelreis van Cycletours. Het verhaal is te lezen op de pre-wordpress-pagina’s: https://ariealt.net/mei_2005.html (onderaan).

En als ik dan achterelkaar tientallen van die kaartjes zie, en zie hoe slordig ze soms zijn (wegens ontbreken van een stukje op de scan of op de kaart), tja, dan denk ik toch: had ik het maar met meer zorg gedaan. (Hah, en ik weet: dan had ik het niet gedaan).

Hoewel: de technologie ervoor bestaat.

Ritjes vanuit Plombières:

Remiremont – Xertigny – Gruey

Grosse Pierre – Hohneck

Haut du Tot – Cherneau – Girmont Val d’Ajol

Cornimont – Grand Ventron – Menil

Mille Etangs

Ballon d’Alscace

cycling,nl | June 4, 2008 | 16:45 | Comments Off on Vogezen 2005 |

0 Comments

RSS for comments on this post.

sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena