Ongeveer 110 / 4.30

Zaterdagmiddag, 20 graden, volop felle zon en een flinke noordoostenwind. Fantastisch fietsweer – zeker met de wind in de rug. Ik rij eerst richting Hoogmade, om daarna achterlangs naar Haarlem te rijden. Daar ga ik langs bij G., voor thee, de fiets showen (en zijn fiets bekijken, een mooie Trek) en bij te praten. Via de snelste weg terug naar Amsterdam. 12.00 – 18.00.

Marcusstraat – Amstel – Ouderkerk – Nes – Uithoorn – Vrouwenakker – Langeraarse Plassen – Bilderdam – Leimuiden – Rijnswaterswoude – Woubrugge – Hoogmade – Rijpwetering – Nieuwe Wetering – Huigsloot – Kagerweg – Lisserweg – Lisserbroek – Bennebroek – Manpad – Leiduin – Aerdenhout – Elswout – Haarlem – Raamgracht – [Flevoroute] – Lieoever – Notweg – Halfweg – Brettenzone – Slotermeer – Rembrandtpark – Vondelpark – Marcusstraat

en | May 24, 2008 | 23:06 | Comments Off on Ongeveer 110 / 4.30 |

0 Comments

RSS for comments on this post.

sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena