Ongeveer 115 / 4.45

Of waren het veel meer kilometers? Ik weet het niet, het ging erg lekker, en met een wind die draaide van oost naar noordoost bleef het lekker gaan. Warm, zomers, felle zon en alleen in de ochtend nog een beetje fris. Perfect fietsweer omdat de wind juist voor genoeg verkoeling zorgde. Wel insmeren met factor 20. 9.45 – 14.30. Prachtig tochtje: Purmer – Beemster – Schermer – Wormer. Twee pontjes.

Marcusstraat – Muiderpoort – Schellingwouderbrug – Durgerdam – Monnickendam – Purmerringvaart – Ilpendam – Purmerend – Kwadijk – Beemsterringvaart – Beets – Kathoek – Ursem – Otterleek – Stompetoren – Driehuizen – West-Graftdijk – Spijkerboor – Noord-Hollands kanaal – Wijde Wormer – Purmerland – Ilperveld – Ilpendam – Watergang – Schouw – Zwarte Gouw – Schellingwouderbrug – Marucsstraat

(Later met F. naar de Ouderkerkerplas gereden).

en | May 10, 2008 | 22:31 | Comments Off on Ongeveer 115 / 4.45 |

0 Comments

RSS for comments on this post.

sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena