Ongeveer 130 / 5.30

Dag vrij genomen van werk voor een rondje Utrechtse Heuvelrug. Uiteindelijk reed ik toch pas om 13.00 weg, het rondje werd iets korter dan ik in mn ‘grootste dromen’ had gepland (ik dacht aan de Amerongse berg). Schitterend lenteweer, felle zon, 22 graden en een verfrissende oostenwind.

Marcusstraat – Zuideramstel – snelweg – Ouderkerkerplas – AMC – Hoge Dijk – Abcoude – Indijkpad – Baambrugge – Loenersloot – kanaal – Breukelen – Tienhoven – Egelshoek – Hollandsche Rading – Bilthoven – Huis ter Heide – Austerlitz – Maarn – Treekerpunt – Soesterberg – Stompert – Pijnenburg – St. Janskerkhof – Crailose brug – Spanderswoud – Naardermeer – De Horn – Weesp – kanaal – Ringdijk – Marcusstraat

cycling,nl | May 5, 2008 | 23:21 | Comments Off on Ongeveer 130 / 5.30 |

0 Comments

RSS for comments on this post.

sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena