Ongeveer 90 / 3.45

Zaterdagochtend, redelijk bijtijds weg: 9.45 – 13.30. Prachtig weer: volop zon, weinig wind, zomers. Dan zijn dan polders boven Amsterdam mooi: met bloeiende slootkanten en bloesems. Geprobeerd een ritje over mooie weggetjes te maken, en zelfs op de kaart moeten kijken, zo slecht ken ik de weg boven Waterland, zo weinig kom ik er. Als ik er dan kom, neem ik me meestal voor er vaker te gaan rijden. Zeker nu ik heb gemerkt dat de uitvalsroute langs het spoor – Insulindeweg – Schellingwouderburg goed te doen is.

Marcusstraat – Muiderpoort – Schellingwouderbrug – Durgerdam – Monnickendam – Purmer – Kwadijk – Beemsterringvaart – Oosthuizen – Beets – Beemster – Nekkerweg – Beemsterringvaart – Purmerend – Ilpendam – Overleek – Broek in Waterland – Zunderdorp – Zwarte Gouw – Schellingwouderburg – Muiderpoort – Marcusstraat

cycling,nl | May 3, 2008 | 22:03 | Comments Off on Ongeveer 90 / 3.45 |

0 Comments

RSS for comments on this post.

sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena