Ongeveer 85 / 3.30

Hemelvaartsdag = fietsdag. Nee, geen Steven Rooks voor mij, maar een rondje door het grasland onder Amsterdam. De buiten dreigende ‘s middags (15.15 – 18.45), maar alleen om half vier kreeg ik er eentje op mn hoofd, de rest van de tijd scheen de zon. (Ik ergerde me alleen even aan het feit dat de weg naar Baambrugge nog altijd is afgesloten, waardoor ik terug moest rijden, evenals het fietspad tussen Uithoorn en Mijdrecht – waardoor ik mijn route aanpaste). Lekker fietsweer, en opnieuw lekker rustig.

Marcusstraat – Amstel – Ouderkerk – Ronde Hoep- Nessersluis – Veldweg – Waverveen – Wilnis – Wilnisse Zuwe – Spengen – Kockengen – Haarzuilens – Portengen – Oukoop – Vinkeveense Plassen – Loenersloot – Baambrugge – kanaal – Driemond – Weesper Vijfhoek – Diemerpark – Ringdijk – Marcusstraat

cycling,nl | May 2, 2008 | 17:34 | Comments Off on Ongeveer 85 / 3.30 |

0 Comments

RSS for comments on this post.

sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena