Ongeveer 30 / 1.30

Koninginnedag. Het voordeel als je vlak bij de Amstel woont: je bent zo de stad uit, je komt zelfs geen feest tegen. ‘s Ochtends in Oost-Watergraafsmeer rondgestruind op ‘de vrijmarkt’ – die viering van de meest basale handelsgeest (en de aanblik van de overblijfselen van het consumentisme). Opvallend: het enorme aanbod van oude naaimachines en oude videorecorders. Vele tientallen. Aan het einde van de middag een ritje, met een beetje zon over het groen, de bloesems, het fluitekruid in de berm en langs de sloten. Hoefde alleen in Ouderkerk een ommetje te maken vanwege de festiviteiten. Heerlijk: bijna niemand op de weg.

Marcusstraat – Amstel – Ouderkerk – Ronde Hoep – Ouderkerk – snelweg – Amstel – Marcusstraat

cycling,nl | May 2, 2008 | 17:33 | Comments Off on Ongeveer 30 / 1.30 |

0 Comments

RSS for comments on this post.

sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena