Ongeveer 60 / 3.00

Eerlijk gezegd heb ik geen idee hoeveel kilometer ik heb gereden. Het was onbekend terrein, dan stap je wel eens af om op de kaart te kijken. ‘s Ochtends nam ik de eerste trein na negen uur naar Weert, om vervolgens per racefiets naar Genk te rijden, waar ik aan het einde van de middag een lezing moest geven. (Grappig: stilstaand op station Eindhoven zag ik aan de overkant Lucas en Gideon van Telcosystems uit de trein stappen).

Eindelijk dan: per racefiets arriveren om een lezing te geven. Dat wilde ik al jaren eens doen. De kaart die ik bij me had was verouderd (ANWB, Limburg, editie 1989), dat wist ik. Dezelfde kaart heb ik gescand, en veel fietspaden die ik volgde staan er niet op. Ik was van plan om ergens de fietsknooppunten op te pikken. De knooppunten kwam ik snel genoeg tegen, maar geen overzichtsbord. Daardoor heb ik tot bij Neeroeteren erg ‘op gevoel’ gereden, waardoor ik niet altijd de beste (= mooiste) route volgde. Noordoostenwind, verrassend koud, bewolkt. 10.45 – 14.00.

Weert – Stamproy – Kinrooi – Neeroeteren – Opoeteren – Dorne – Niel bij As – over de heide en langs de kolenbergen – Waterschei – Genkcycling,nl | April 23, 2008 | 17:20 | Comments Off on Ongeveer 60 / 3.00 |

0 Comments

RSS for comments on this post.

sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena