Ongeveer 100 / 4.00

Prachtig weer. Volop zon. ‘s Ochtends nog wel koud en als ik het me goed herinner nog wel met lange broek en jack gereden. Harde oostenwind. Aan het begin, bij het AMC even de fietsknooppunten uitgeprobeerd, die sinds een week ook rond Amsterdam zijn geïnstalleerd. Daardoor reed ik ineens wel over een fietspad langs het spoor naar de Hoge Dijk, wat helemaal niet verkeerd was. Dan via vaste routes over de Utrechts Heuvelrug. Eigenlijk was het overal veel te druk: eerste lentedag, iedereen gaat naar buiten. Dan blijkt de Randstad ineens echt dicht bevolkt. Langs het Gooimeer met wind in de rug ging het lekker snel. De brug over het Gooimeer bij Muiderberg bleek afgesloten, misschien was er wel een pont, maar samen met een andere wielrenner liep ik toch een paar honderd meter over het bouwterrein. Dat ging. Lekker gereden, maar ik had vroeger weg moeten gaan, om de drukte voor te zijn. 10.45 – 14.45.

Marcusstraat – snelweg – Ouderkerkerplas – AMC – fietspad – Hoge Dijk – Gein – Driemond – Weesp – Googpad – Spanderswoud – St. Janskerkhof – Kasteel Groeneveld – Eemnes – Huizen – Gooimeer – Almere – Muiderberg – Muiden – Diemerpark – Ringdijk – Marcusstraat

cycling,nl | April 23, 2008 | 17:23 | Comments Off on Ongeveer 100 / 4.00 |

0 Comments

RSS for comments on this post.

sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena