Ongeveer 65 / 2.30

Ik heb dan wel een nieuw batterijtje in mn Flightdeck gedaan, maar hij doet het nog steeds niet. Er zal wel ergens een draadje los zitten. Vandaar nog altijd de “ongeveer”.

Weersvoorspellingen: zon en buien met hagel. Wakker worden om half acht bij zonneschijn. Om half tien weggereden voor een ritje, voor een langzaam overtrekkende bui uit. Koud. Erg koud. Zonder handschoenen al snel gevoelloze vingers – en dat terwijl het al april is. Wel een fijn zonnetje en met de noordoostenwind ging het lekker, in hoog tempo. Mooie route. Voorbij Loenen kwam de Tourclub Abcoude me achterop, en tot Baambrugge – waar ze afstapten (vanwege de ‘Acht van Abcoude’, die vandaag werd gereden) – met hen meegereden. Omrijden bij Abcoude vanwege de werken aan de snelweg (de lelijkheid die je van verre ziet en die steeds vaker dwingt tot irritante extra lusjes). Tussen de voetangel en Amsterdam weer met een klein groepje meegereden. Al met al een ‘snel’ tochtje.

Marcusstraat – Ringdijk – Diemerpark – Muiden – Muiderberg – Naardermeer – De Horn – Googpad – Nederhorst – Vreeland – Loenen – Loenersloot – Baambrugge – Abcoude – Ouderkerk – Amstel – Marcusstraat

en | April 6, 2008 | 14:29 | Comments Off on Ongeveer 65 / 2.30 |

0 Comments

RSS for comments on this post.

sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena