Ongeveer 32,5 / 1.20

Ronde Hoep, bewolkt, best koud, noordenwind, 18.50 – 20.10. Bijna halverwege zag ik een wielrenner in het tenue van Gaul (http://www.gaul.nl/) achteropkomen. Ik ga meestal het bruggetje over en rij aan de smalle kant langs de Waver. Hij bleef aan de brede kant rijden. Het was Harm W., hij herkende me niet. Ik deed mn best om hem bij te benen. Dat lukte aardig, maar toen ik weer de Waver moest oversteken, lag hij te ver voor en het gat kreeg ik met tegenwind niet dicht. In Ouderkerk kwam ik hem voor het stoplicht toch achterop. Tien jaar geleden reed ik bij Hogerop, en was Harm een van de trainers. In dat jaar ben ik enorm vooruitgegaan (in t wielrennen). Gezellig pratend terug naar Amsterdam.

cycling,nl | April 3, 2008 | 21:59 | Comments Off on Ongeveer 32,5 / 1.20 |

0 Comments

RSS for comments on this post.

sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena