Ongeveer 60 / 2.30

Zondagochtend. Uitbundig zonnig. Koud: op alle sloten ligt ijs, een thermometer geeft 2 graden aan, de zon verwarmt langzaam, de wind komt uit het zuiden. 10.45 – 13.15. Heerlijk rijden – en achteraf had ik wel een veel langere tocht kunnen maken. Mijdrecht vermijd ik al die jaren niet voor niets, ik verdwaal er bijna.

Marcusstraat – Amstel – Nes a/d Amstel – Uithoorn – Vrouwenakker – De Hoef – Mijdrecht – Eerste zijweg v.v. (loopt dood, probeerde het toch omdat het fietspad langs de N20 helemaal was opgebroken) – Waverveense pad – Veldweg – Nessersluis – Ronde Hoep West – Ouderkerk – Marcusstraat

cycling,nl | February 17, 2008 | 18:36 | Comments Off on Ongeveer 60 / 2.30 |

0 Comments

RSS for comments on this post.

sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena