Ongeveer 50 / 2.15

Dinsdagmiddag, zomaar een dinsdagmiddag, maar te mooi weer om binnen te blijven. Het was gewoon warm en lenteachtig, mensen zaten buiten. Van 15.00 – 18.00 – en een kwartiertje zat ik tegen een boom in de zon in het Spanderswoud. Na vijf uur werd het snel koud, en bijna thuis werd ik omver gereden bij het stoplicht door een fietsforens die te ver naar links kwam: valpartij en pijnlijke arm, bil en nek.

Marcusstraat – Weespertrekvaart – langs sportvelden – Betondorp – Diemen – Stammerdijk – Driemond – Weesp – Googpad – Ankeveen – ‘s Gravenland – Spanderswoud – De Meent – Naardermeer – Hakkelaarsbrug – Muiden – Diemerpark – Nesciobrug – Ringdijk – Marcusstraat

cycling,nl | February 14, 2008 | 18:25 | comments (0) |

0 Comments

RSS for comments on this post.

leave a comment

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena