Ongeveer 40 / 1.45

Na bijna een maand zat ik vrijdagmiddag eindelijk weer op mn racefiets voor een rondje. Niet dat het weer in die tussenliggende weken zo slecht was (helemaal niet): andere dingen vroegen mijn aandacht, andere dingen waardoor ik geen zin had om te fietsen. Mijn conditie bleek navenant. De eerste drie kwartier gingen lekker, het was prachtig weer, een lentezonnetje, en een beetje wind in de rug, na een uur dacht ik: morgen ga ik honderd kilometer rijden. Nog een kwartier later zat ik er doorheen. Ik kwam niet meer vooruit. Opbouwen vanaf nu.

Marcusstraat – Ringdijk – Nesciobrug – Diemerpark (heet dat eigenlijk wel zo?) – Muiden – Vecht – Weesp – Gein – Abcoude – Ouderkerk – Amstel – Marcusstraat

cycling,nl | February 10, 2008 | 16:50 | Comments Off on Ongeveer 40 / 1.45 |

0 Comments

RSS for comments on this post.

sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena