Ongeveer 25 / 1.00

Het zal niet veel meer dan 25 kilometer zijn geweest. 10.45 – 11.45. Om 10.30 checkte ik het weerbericht en de buienradar: veel regen en storm op komst. Het was nog droog. Onmiddellijk op weg. Om niet een uur later teleurgesteld naar buiten te kijken en te concluderen dat het echt te smerig en nat is om te fietsen. ‘Onder de rook’ van Amsterdam gebleven, wat lusje die ik anders niet rijd. Halverwege begon het te regenen: kille regen. Terug voor ik het koud kreeg.

Marcusstraat – Amstel – Middenpolder – Elsenhove – Ouderkerk – Ouderkerkerplas – Arena – Overamstel – Amstel – Marcusstraat

cycling,nl | December 2, 2007 | 13:43 | comments (0) |

0 Comments

RSS for comments on this post.

leave a comment

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena