Ongeveer 30 / 1.10

Dat is me dit jaar vaker overkomen. Op een best mooie dag een ritje gaan maken, precies op het moment dat die ene bui valt. Niet dat het de pret mocht drukken, het was zelfs wel lekker, en eerlijk gezegd: bij het wegrijden zag ik al ‘hoe laat het was’: als ik, volgens plan, een rondje Amsterdamse Bos zou rijden, dan werd ik nat; zou ik alsnog de andere kant op gaan, bleef ik droog.

Marcusstraat – Amstel – Kalfjeslaan – Amsterdamse Bos – Bovenkerk – Nesserlaan – Ouderkerk – Amstel – Marcusstraat

cycling,nl | November 16, 2007 | 18:47 | Comments Off on Ongeveer 30 / 1.10 |

0 Comments

RSS for comments on this post.

sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena