60 / ??? (vergeten te checken)

Omdat ik tot en met woensdag in het ‘noorden’ zou moeten zijn, rij ik met de racefiets een rondje door de provincies Groningen en Friesland (en een stukje Drenthe). De weersvoorspellingen voor zondag zijn wat beter, maar als ik klaar sta om te vertrekken gaat het stortregenen. Een half uur later vertrek ik toch, de zon schijnt zelfs, Het is best lekker fietsweer. In de buurt van Loppersum begint het vervolgens te hozen. En ik rij het tweede deel van de rit in de regen. Best lekker, want koud ik het niet (16 graden, nou ja…). Maar zomer is iets anders.

Emmapolder – Eemshaven – Roodeschool – Zijldijk – ‘t Zandt – Wirdum – Ten Post – Lageland – Harkstede – Kolham – Kropswolde – Martenshoek

cycling,nl | June 25, 2007 | 21:05 | Comments Off on 60 / ??? (vergeten te checken) |

0 Comments

RSS for comments on this post.

sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena