108 / 4.19

14.30 – 19.30 Zaterdagtochtje, zon en een frisse wind die uit het noordoosten door het noorden naar noordwest draaide. Dat ik richting zee en bollenvelden reed, kwam dus heel goed uit. Zelfs op heen- en terugweg dwars de Haarlemmermeerpolder doorgestoken, iets wat ik nooit doe en alleen maar met wind in de rug rug aangenaam vind.

Na al die jaren vanuit Amsterdam-West te hebben gereden is het wennen om de handigste route te vinden. Ik ken weliswaar alle wegen, maar ik kom nu anders ‘aangereden’, waardoor de handige en mooie doorsteekroutes niet meer per se logisch zijn. Ik vergis me zelfs twee keer (in het Amsterdamse Bos en in Heemstede). Curieus genoeg is een flink deel van de route van vandaag een aaneenrijging van stukjes die ik normaliter juist liever vermijd. Want wat is vanaf de Marcusstraat een mooie route naar zee? Hoe maak ik een rondje Langevelderslag?

Marcusstraat – Amstel – Kalfjeslaan – Amsterdamse Bos – Schipholweg – Boesingheliede – Nieuwebrug – Vijfhuizen – Schalkwijk – Schalkwijk – Cruquius – Heemstede – Aerdenhout – Zandvoort – Langevelderslag – ri. Noordwijkerhout – Ruigenhoek – De Zilk – Leyduin – De Glip – Cruquius – Hoofddorp – Geniedijk – Aalsmeerderbrug – Amsterdamse Bos – Kalfjeslaan – Amstel – Marcusstraat

cycling,nl | April 7, 2007 | 22:12 | Comments Off on 108 / 4.19 |

0 Comments

RSS for comments on this post.

sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena