Travel to work and work — sorry, in Dutch

Zondagavond: Maastricht – Amsterdam, halverwege tot de ontdekking komen dat je fietssleutels in je winterjas zitten die je niet aan hebt vanwege de uitzonderlijk hoge temperaturen. Geen zin in de tram na 2-en-een-half uur trein, 50 minuten wandelen naar huis. Maandagochtend: 7.15 – 8.05 lopen van huis naar het station. 8.17 trein naar Arnhem, die is te laat, waarmee je eigenlijk al weet dat je te laat op het werk (gastles) zult zijn. Trein is vol, je staat maar gelukkig kom je een kennis tegen (Paul van de Rock Supplies, wat de reis veraangenaamt en verkort). 9.45 aankomst (20 minuten te laat) op Arnhem. 10.00 stoptrein naar Presikhaaf. 10.15 voor de klas. 15.58 stoptrein Nijmegen. Stoptrein Roermond. Stoptrein Maastricht. Aankomst 18.45. Lopen naar de Jan van Eyck. 19.10 Aankomst.

Donderdagavond. Terug naar Maastricht. In de afgelopen 4×24 uur zo’n beetje 24 uur reistijd (rekenend van zondagavond 19.00 tot vanavond 19.00). Dinsdagavond: Maastricht – Amsterdam. Woensdagochtend Amsterdam – Groningen. Woensdagavond Groningen – Amsterdam. Donderdagochtend: Amsterdam – Arnhem Presikhaaf. Donderdagmiddag Arnhem Presikhaaf – Maastricht (Kanne). En bijna elke trein reed met (kleine) vertraging.

nl,Uncategorized | December 1, 2006 | 21:11 | Comments Off on Travel to work and work — sorry, in Dutch |

0 Comments

RSS for comments on this post.

sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena