Grrr, mrdddde

De gewoonlijke vroege lente verkoudheid heeft toegeslagen. Natuurlijk, zoals gewoonlijk, wanneer de zon schijnt en er lange tochten gemaakt zouden kunnen worden, na t werk. Mijn stem klinkt alsof ik in helium spreek (aldus Ron Bernstein).

nl,Uncategorized | April 10, 2006 | 17:51 | comments (1) |

1 Comment

  1. Nou, hier is het anders ook pet .. een fijne buikgriep heeft ervoorgezorgt dat mijn stem hang tussen ron brandtsteder en barry white …. Overigens: heb jij toevallig gespeeld in deze reclame (de ‘zwerver’) http://www.telfort.nl/media/campagne_2006/telfort_gewoon_25_360.wmv

    comment by Peet | 13 April 2006 | 20:26 |

RSS for comments on this post.

sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena