Statement / Verklaring over ritten & routes

Dat ik dit jaar al mijn ritjes ‘blog’, en me heb voorgenomen van allemaal een kaartje te uploaden (wat nog niet helemaal lukt, wegens soms ‘van de kaart af rijden’), is misschien mijn ‘2 cents’, mijn bijdrage aan de internetwereld van routebeschrijvers, weggetjeszoekers en klimfreaks.

Het is ook een poging, looptijd 1 jaar, om een passie voor wielrennen en landkaarten, voor het lezen van de weg (en het zoeken van mooie weggetjes) en het ‘in het landschap zijn’, samen te brengen. Al fietsend begin je in het landschap te wonen. Het is een verkenning van je omgeving, een manier om ergens thuis te raken en je te hechten (door te bewegen). Zoals het turen naar die landkaarten een poging is om jezelf in het landschap te projecteren. (O.i.d.)

En als ‘ode aan het internet’, waar amateurisme en professie schaamteloos worden gemixt, upload ik die ritbeschrijvingen en die kaartjes, gewoon hier.

cycling,nl | April 5, 2006 | 17:55 | comments (1) |

1 Comment

  1. Ziet er goed uit Arie! Fijn dat je weer blogt!

    comment by Peet | 5 April 2006 | 19:41 |

RSS for comments on this post.

sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena