0.50 + sneeuwstorm

10.00 – 10.50. Wakker worden bij strak onbewolkte hemel. Meteen fietskleren aan. Plan: richting Mechelse Heide. 9.15 wolkjes in het noordwesten. 9.45 zijn dat sneeuwvlokjes? Toch wegrijden. In Maastricht rij ik drie keer op en neer langs de Maas, het begint hevig te sneeuwen, dan neemt het toch weer af, dan begint het weer. Dan houdt het niet op. Ik keer om. Het sneeuwen verandert in een heuse sneeuwstorm, het zicht is minimaal, de sneeuwvlokken groot en dik. Langs het kanaal Maastricht-Luik verander ik letterlijk in een sneeuwpop, bovenop de remmen koekt de sneeuw dik aan. Ik rij door omdat ik weer dat ik over 10 minuten thuis zal zijn.

Is dit een ritje, of een mislukte poging?

cycling,nl | March 5, 2006 | 16:27 | Comments Off on 0.50 + sneeuwstorm |

0 Comments

RSS for comments on this post.

sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | Arie Altena